Mrt

2. sınıflarımızla Oyun Avcıları oyun alanına gezi düzenleyerek meslek atölyelerinde yaparak-yaşayarak öğrendiler. Atölyelerde yapılan etkinlikler  yaratıcılık, problem çözme hayal gücü geliştirme, analitik düşünebilme ve sosyal becerilerini geliştirilmesine yönelik kurgulanmış ve tasarlanmıştır. Farklı öğrenme ortamlarında bulunmak miniklerimize keyif kattı.

Mrt

Yaşlılar Haftası kapsamında drama çalışması yaparak yaşlılara nasıl davranmamız gerektiğini öğrendik ve pekiştirdik. Etkinliğimize "Öyle Bir Geçer Zaman ki" ismini verdik.

Mrt

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu “Bilime Açılan Kapı: Eskişehir TÜBİTAK Kitaplıkları” Projesi ile okul kütüphaneleri TÜBİTAK yayınları ile içerik olarak zenginleştirilmiş, öğrencilerin bilim okuryazarlığı ile tanışması, bilime yönelik bakış açısını geliştirmesi, bilimsel ve teknolojik gelişmeler hakkında farkındalık kazanması amaçlanmıştır. Okulumuzda da bu amaçla Tübitak Bilim Kitaplığı kütüphanemiz içinde oluşturulmuş ve kullanıma sunulmuştur.

Mrt

Okulumuzda tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımıyla 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program kapsamında 4D ve 3B sınıflarımız hazırladıkları etkinlikleri başarıyla sundular. Program İstiklal Marşımızı Güzel Okuma yarışmamıza katılan tüm öğrencilere ve yarışma birincimize ödüllerinin takdim edilmesi ile son buldu.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. ylı etkinlikleri kapsamında okulumuzda İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması yapıldı. Okulumuzu temsil etmek üzere 4/D sınıfı öğrencimiz Aras KUMRUOĞLU Odunpazarı İlçe elemelerine katıldı. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

01-07 Mart 'Deprem Haftası' ile ilgili faaliyetler kapsamında okul çapında eğitim ve tatbikatlar gerçekleştirilmiştir. Buna göre 1-7 Mart Deprem Haftası'nda personel tahliye tatbikatı yapılmış,tatbikatta personel ve öğrencilere can ve mal kaybının en aza indirilmesi için alınan/alınacak tedbirler ile deprem yangın konularında eğitim verilerek okulumuzun planlı bir şekilde tahliyesi, acil toplanma bölgelerinde toplanılması ve sürecin değerlendirilmesi gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuz öğrencileri Hasan Polatkan Kültür Merkezi'ne Enos ve İO Farklılıklar Gezegeni Oyunu isimli çocuk tiyatrosuna katıldılar. Öğretmenleri ile birlikte keyifli dakikalar geçirdiler.

Ara

Okulumuz 4B sınıfı öğrencilerimizden Mihri Zeynep GÜL AKSARAY ilinde düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Badminton Şampiyonası'da Minikler Türkiye birincisi olarak altın madalya ödülünü kazandı. Okulumuz adına başarı sağlayan sporcumuzu ve ailesini yürekten tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.

Ara

12-18 Aralık tarihleri arasında Yerli Malı Haftası olarak da bilinen Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda da 2B sınıfı tarafından hazırlanan programla kutlandı. Öğrencilere tutumlu olma bilincinin aşılanması, Türkiye'de üretilen ürünleri tüketmeleri,  arkadaşları ile paylaşmayı kavrayabilmeleri amacıyla organize edilen 'Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası' öğretmen ve öğrencilerin birlikte hazırladığı program ile kutlandı. Ayrıca tüm sınıflarımızda öğrenciler hafta boyunca yaptıkları etkinliklerle, yerli malı kullanımı hakkında bilgi sahibi oldular.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85. yıldönümünde  saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

Haz

1/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Esin AKYIL ile hazırladıkları okuma bayramı etkinliğinde; sahnede şarkılarını ve şiirlerini seslendirerek ailelerine keyifli anlar yaşattılar.

Öğrencilerimiz madalya ve başarı belgeleri ile ödüllendirildi. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Haz

4/B Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sema HIZLIKAN rehberliğinde Duatepe, Anıtkabir,MTA Müzesi, Eski Meclis ve Altınköy'e gezi düzenlediler. Öğrencilerimiz ve velilerimiz için çok keyifli bir gezi oldu.

Haz

1/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Müşerref Kılınç ile hazırladıkları okuma bayramı etkinliğinde; sahnede şarkılarını ve şiirlerini seslendirerek ailelerine keyifli anlar yaşattılar.

Haz

1/D sınıfı öğrencileri öğretmenleri Selma Mete ile hazırladıkları okuma bayramı etkinliğinde; sahnede şarkılarını ve şiirlerini seslendirerek ailelerine keyifli anlar yaşattılar.