Haz

Mrt

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, 2023 Yılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında ilimiz genelindeki resmi-özel ilkokullarda öğrenim gören öğrencilerimiz arasında "23 Nisan Çocuğu Olmak, Benim Bayramım 23 Nisan" konulu resim yarışması düzenlenmektedir. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz 30 Mart Perşembe gününe kadar eserlerini okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir.

Ock

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri münasebetiyle, T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Dairesi Başkanlığı, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı koordinasyonluğunda ülke çapında tüm vatandaşlarımızın katılabileceği "Yüzüncü Yıl Marş Yarışması" düzenleneceği ve duyurulmasına dair ilgi yazı okullarımıza gönderilmiştir. İlgi yazıda, söz konusu yarışmaya başvuru ve katılım için "https://www.yuzuncuyilmarsyarismasi.com" adresli web sitesinin kullanılacağı belirtilmektedir.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 1. sınıf ve anasınıfı kura çekimiz 02.09.2022 tarihinde saat: 12:00'de Kılıçarslan İlkokulu Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilecektir.

Kura çekimine öğrencilerin getirilmemesi rica olunur.

Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

5-9 Eylül 2022 tarihleri arasında uyum dersleri saatlerimiz;

1. sınıflar için 10:00-11:30

Anasınıfı Sabahçı Grup:10:00-11:30

Anasınıfı Öğlenci Grup:12:00-13:30

Mrt

Eyl

Haz

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Yaz döneminde isteğe bağlı olarak telafi eğitimine başlıyoruz. Okullarımız 2 Temmuz'dan yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı tarihe kadar öğrencilerimiz için açık tutulacak" dedi.

May

Anneler günü dolayısıyla okulumuz  2/D sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Selin İNAN rehberliğinde video hazırlamışlardır. Etkinlikte emeği geçen öğrenci ve öğretmenimize teşekkür eder, tüm annelerin anneler gününü kutlarız.

May

Anneler günü dolayısıyla okulumuz  1/D sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Demet GENÇTÜRK'e hazıladıkları video ile anneler gününü kutladılar. Etkinlikte emeği geçen öğrenci ve velilerimize teşekkür eder, tüm annelerin anneler gününü kutlarız.