Kılıçarslan İlkokulu

BÜYÜKDERE MAHALLESİ KAPLANLI CADDESİ NO 48 Odunpazarı/ESKİŞEHİR
Vizyon
Çağın değişim ve gelişmesine ayak uyduran bireyler yetiştirmek için gerekli ortamı sağlayan çevrenin en iyi okulu olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğrenime yönelmiş, kendine güvenen, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, toplumsal değerlere duyarlı, olayları çok yönlü ve objektif olarak değerlendirebilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip, yabancı dili dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde kullanabilen, liderlik özelliklerinin yanında işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak geliştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Ulaşım
Osmangazi Üniversitesi´ne gelen Estram ve 13 Nolu Halk Otobüsleri ile ulaşılabilir.
Odunpazarı Büyükdere Mahallesi
Odunpazarı Merkezine 2 km.