May

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 103 yıl önce bugün Samsun'a ayak basarak başlattığı kutlu yürüyüş, şanlı tarihimizin en önemli olaylarından biridir. Kadim tarihi boyunca hiçbir esarete boyun eğmeyen aziz Türk milleti, dünyanın en büyük liderlerinden birinin Samsun'da yaktığı meşalenin etrafında toplanarak bağımsızlığına kasteden işgalcilerin karşısına çelikten iradesiyle dikilmiştir.

19 Mayıs 1919, yepyeni, taptaze ve başı her zaman dik bir Türkiye Cumhuriyeti'nin yeniden doğuşuna tanıklık edeceğimiz bir tarihin başlangıç noktasıdır. Tarihinde en zor şartlar altında bile işgale ve mandaya boyun eğmeyen Türk milleti, bağımsızlığına giden yolu yürümeyi bilmiş ve verdiği kutlu mücadeleyle bağımsızlığına olan aşkını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını 4. ve 2. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı programla kutladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yıl dönümünde yine aynı sevinç, heyecan ve mutlulukla kutladık.

Nis

May

Mrt

Okulumuz çalışanları Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi kursu, Okulumuz Sınıf Öğretmeni Hasan Çalı tarafından zoom üzerinden verilmiştir.